4/25/12

تا زمانیکه بوم‌سَوز را ابوموسی یا بوموسی بنامیم ادعای اعراب همچنان باقی خواهد ماند.

   بررسی تمامی اسناد تاریخی حاکی از این است که نام ابوموسی اخیرا به جزیره‌ی که در جنوب ایران قرار دارد از سوی اعراب به جای بوم سَوز اطلاق گردیده است، قدمت این نام (ابوموسی) کمی بیش از 100 می‌باشد؛ در گویش منطقه‌ی هرمزگان "سَوز" به معنای سبزاست و هنوز هم چنین کاربردی دارد، البته به نظر در گویش این منطقه اگر حرف "ب" به صورت ساکن در وسط و یا آخر کلمه بیاید به صورت "اَو" خواند می شود مانند آب (اَو)، تب (تَو) و یا میناب (میناو) و ...، البته در برخی دیگر از اسناد تاریخی ذاین جزیره با نام بوم اَو (BoumOuw) شناخته شده است، اَو به معنی همان آب است.
     بوم(1) نیز به معنای جایگاه است، بنابراین بوم‌سوز به مکان سبز اطلاق می‌گردد، البته این موضوع در ویکی‌پدیای انگلیسی نیز اشاره شده است( Boum-Souw) که نیاز به ویرایش بیشتری دارد.
    تنب نیز در گویش محلی جنوب ایران به معنای تپه است، هنوز هم برخی از دریانوردان قدیمی این منطقه به تنب بزرگ "تنب گپ" می‌گویند و به تنب کوچک تنبو.  گپ در گویش محلی آن منطقه به معنی بزرگ است، همچنین "واو" اگر در آخر اسم بیاید حالت تصغیر به خود می‌گیرد؛ بنابراین "تنبو" به معنی همان تنب کوچک می‌باشد.
   جالب اینکه ظاهرا مقامات مسئول در ایران قصد دارند به جای واژه‌ی ابوموسی از "بوموسی" استفاده کنند که هیچ تغییری در این موضوع ایجاد نخواهد کرد و اگر ایشان اراه‌ی راسخی دارند باید از نام تاریخی بوم سَوز استفاده نمایند.
=====================
(1) به لنج‌های بزرگ نیز بوم گفته می‌شود.

4/23/12

پلیس سایبری ولایت فقیهی هک ایمیل‌های مردم را دفاع از امنیت ملی می‌داند نه حفظ سرمایه‌های کشور.

     در خبرها آمده است که شبکه‌ی اینترنتی و  رایانه‌ای صنعت نفت ایران مورد حمله‌ی سایبری قرار گرفته و اطلاعات مهم زیادی از بین رفته است، شدت این حمله به حدی بوده است که مسئولان جمهوری اسلامی مجبور شدند اعتراف تلخی را در این زمینه داشته باشند، معترفینی که همیشه خود را نیرومند جلوه می‌دهند و به ندرت به چنین آسیبی اعتراف می‌کنند، آنان همچنین اعلام نمودند که ستاد بحران برای رسیدگی به این حمله تشکیل داده‌اند؛ وسعت این حمله به حدی بوده است که مدت زیادی ارتباط اینترنتی پایانه‌ی جزیره‌ی خارک که منبع اصلی صادرات نفت ایران است و نیز شبکه‌ی اینترنتی تمامی ساختمانهای اصلی وزارت نفت و شرکت‌های اصلی مرتبط با آن با دنیای خارج قطع شد؛ کارشناسان بر این باورند که این حمله خسارات زیادی به صنعت نفت ایران وارد کرده است و در حال حاضر نمی‌توان به میزان دقیق آن پی برد.
     سال گذشته نیز در حمله‌ای مشابه با ویروسی  رایانه‌ای به نام استاکس نت به سایت‌های مرتبط با سازمان انرژی اتمی ایران، خسارات زیادی به این تأسیسات وارد گردید و  سانترفیوژهای زیادی را از کار افتاد، آن حمله باعث ایجاد خسارت و به عقب افتادن برنامه‌ی هسته‌ای ایران گردید.
    همه‌ی موارد یاد شده‌ی بالا در حالی صورت می‌گیرد که جمهوری اسلامی پلیس سایبری را به راه انداخته است، پلیسی که وزیر اطلاعاتش با افتخار بیان می‌نماید ما اشراف اطلاعاتی بر ایمیل‌های مردم داریم؛  مدتی پیش نیز سایت گوگل اعلام نمود که عده‌ای  به رمز ایمیل‌های کسانیکه از درون ایران وارد سرویس جی‌میل این شرکت شده‌اند، دست یافتند، همچنین می‌دانیم که وبلاگ نویسان زیادی در جمهوری اسلامی از سوی همین پلیس سایبری مورد شناسائی بازداشت و در مواردی  زیر شکنجه جان خویش را از دست داده‌اند، راستی چرا؟ 
     برای توجیه چنین تناقضی تنها باید این فرض را بپذیریم که مهمترین چیزی که برای جمهوری اسلامی مهم است دخالت در امور خصوصی مردم ایران و حفظ قدرتی که با استفاده از آن چند دهه است که به ایران با عنوان ملک یمین خویش نگاه می‌کنند است و سایر منافع در رتبه‌ای پائین‌تر از این موضوع قرار دارند، برای جمهوری اسلامی بسیار مهم است که بداند شهروندانش چه عقیده‌ای دارند تا به صورت راهبردی برای مقابله با آنان برنامه‌ریزی نماید، زیرا اینان پیروان همان کسی هستند که معتقد بود حفظ نظام از اوجب واجبات است.
 



4/17/12

چرا "بالاترین" در چنگال مجاهدین خلق است؟

         اگر کسی چند ماه گذشته وارد بالاترین شده باشد، قطعا متوجه این موضوع شده است که در بالاترین امکان کوچکترین نقدی بر سازمان مجاهدین خلق وجود ندارد؛ به محض اینکه شما لینکی را در نقد حاج مسعود رجوی و خواهر مریم بفرستی با چنان حملات گازانبری اعضای این سازمان مواجه خواهی شد که بلافاصله یا لینک شما پشت فیلتر خواهد رفت یا حذف خواهد شد؛ در اینجا دو احتمال مطرح است:
     1- بالاترین به این سازمان فروخته شده است.
     2- اعضای این سازمان به صورت سیستماتیک به عضویت این سایت در آمده‌اند و در هر لحظه در گروه‌های دست کم 50 نفری این سایت را زیر نظر دارند تا مبادا لینکی در نقد ایشان فرستاده شود.
        اما آنچه که واضح است این موضوع می‌باشد که اعضا و طرفداران این سازمان دچار توهم هستند و تصور می‌کنند که در ایران طرفدار دارند، اگر من نوعی لینکی را در نقد و حتی وهن مذهب فرستم به صورت خیلی عادی با منفی‌هائی مواجه می‌شوم که به نظرم تعداد این منفی‌ها خیلی کمتر از واقعیت درون کشور است، در اینجا شاید بیش از 70% مردم مسلمان متعقد و مؤمن به اسلام باشند اما به جرأت می‌گویم که من تا حالا در میان مردم عادی ایران کسی را پیدا نکردم که طرفدار این سازمان باشد، اگر شما با زره بین در میان توده‌های جامعه بگردی شاید طرفداران متعصب جمهوری اسلامی را پیدا کنی اما با میکروسکوپ هم نمی‌توانی حامیان این سازمان را در ایران بیابی.
      متأسفانه دیروز در بالاترین هرگاه لینکی را در نقد این سازمان چه به صورت کاریکاتور و چه به صورت متن نوشته فرستادم در مدت کمتر در 5 دقیقه با حدود 22 منفی مواجه شدم که برایم خیلی عجیب بود و تأسف برانگیز تر اینکه دو تا از لینکهایم از خود بالاترین حذف شدند!:
  شیر همیشه بیدار، خدا تو را نگهدار!

آنچه که برادر حاج مسعود رجوی و خواهر مریم از مریدانشان می‌خواهند!

      برای دین شباهت‌های جالب میان "مجاهدین خلق" و "پاسدان انقلاب" اینجا را کلیک کنید.

4/16/12

آیا مجاهدین خلق یک سازمان فاشیستی است؟

     هدف نهائی فاشیسم از جنگ و عدم اعتقادشان به سودمند بودن صلح، برقراری عدالت است آن هم عدالتی که آن را از دل ایدئولوژی خویش در آورده‌اند، در فاشیسم سعی می‌شود تا جای ممکن از رهبر اسطوره ساخته شود تا مقدس جلوه نماید؛ در این ایدئولوژی تنها یک عقیده حاکم است و تا آنجائیکه بتوانند روح جنگندگی را در مردم زیر سلطه‌ی خویش تقویت می‌کنند.
    اما بررسی سازمان مجاهدین خلق
    این سازمان از زمان تشکیل، هدفی جز جنگ مقدس (جهاد) با دشمنان خویش را نداشته است، این موضوع در نشانه‌ی (1) آنان کاملا هویداست آنجائیکه نوشته‌اند: "فضل الله المجاهدین علی القاعدین اجرا عظیما" (الله کسانیکه در راه  او می‌جنگند را بر نشستگان با مزد بسیار برتری داده است) و این همان عدم اعتقاد به سودمند بودن صلح است؛ زیرا در صلح و تسامح دقیقا عکس این مورد اتفاق می‌افتد.
      این سازمان یک گروه اسلامگرا با اعتقاد به جنگ برای رسیدن به آنچه که خود آن را مبارزه با بی عدالتی تشخیص می‌دهند است؛ لازمه‌ی رسیدن به این هدف تقویت روح جنگندگی است.
    همچنین آن چیزی که در این سازمان به چشم می‌خورد، قهرمان سازی و اطاعت بی چون و چرا از رهبر است؛ در این سازمان سعی می‌شود رهبرشان بین پیروان حالت قدیسی پیدا نماید و کسی اجازه‌ی کوچکترین نقدی را بر او ندارد، زیردستان و پیروان وظیفه‌ای جز "سمعا و طاعتا" گفتن از رهبر را ندارند، تنها از آن چیزی که رهبر تشخیص می‌دهد مفید است باید آگاه شوند و  تا جائیکه بتوانند ارتباطشان با کسانیکه ممکن است در عقیده‌ی آنان تزلزل ایجاد نمایند را قطع می‌کنند؛ همچنین برای رسیدن به هدف از ارتکاب هیچ جنایتی فروگذاری نخواهند کرد، زیرا هدف وسیله را توجیه می‌نماید و خلاصه این سازمان تمام پارامترهای فاشیست بودن را داراست، درست مانند برادر ناتنی‌شان جمهوری اسلامی که هر کدام دیگری را متهم به خروج از اسلام می‌کنند.
================================================
(1)


4/1/12

مقایسه‌ی سخنان کوروش و محمد


منم کـوروش، شاه جهان، شاه بزرگ…
      آنگاه که بدون پیکار وارد بابل شدم، همه مردم گامهای مرا با شادمانی پذیرفتند؛ در بارگاه پادشاهان بابـــل بر تخت شهریاری نشستم؛ مردوک خدای بزرگ دل‌های پاک مردم بابــل را متوجه من کرد … زیرا من او را ارجمند و گرامی داشتم.
     ارتش بزرگ من به صلح و آرامی وارد بابل شد؛ نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد آید؛ وضع داخلی بابل و جایگاه‌های مقدسش قلب مرا تکان داد … من برای صلح کوشیدم.
     من برده‌داری را بر‌انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم؛ فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند؛ فرمان دادم که هیچکس اهالی شهر را از هستی ساقط نکند....
   اما ارمغان محمد برای مردمانی که مغلوب می‌کرد:
    من مسیر یک ماه را با ترور یاری شدم (1)؛ ... و  بر شما (ای مسلمانان) زنان شوهردار را که در جنگ اسیر می‌نمائید حلال کرده است، این همان احکامی است که الله برای شما تقدیر کرده است(2)... بهترین مردم برای مردم کسی است که با زنجیرهائی نزد آنان برود و بر گردنشان بیندازد تا اینکه وارد اسلام شوند(3)... و با اهل کتاب بجنگید تا با حقارت جزیه بدهند(4)...
==============================
    (1) صحیح بخاری/کتاب الجهاد/باب نصرت بالرعب مسیره الشهر.
    (2) نساء/24
    (3) صحیح بخاری/جلد 4 / ص 1660
    (4) توبه/29
     برای دیدن شرح موارد بالا، اینجا را کلیک کنید.